Logo Ceai Dansant

Situat pe Covaci, straduta cu stil din Centrul Istoric, la numarul 3, Ceai Dansant a devenit o punere in scena a expresiei frantuzesti “joie-de-vivre”. Colorat in tonuri calde, cu accente hippie si imbracat in acorduri rock, electro si jazz, ceianariabar isi indeplineste cu brio misiunea de a te deconecta pret de un Mojito de haosul urban. Gasesti aici un loc fara pretentii, dar zugrvit cu multa imaginatie, care isi rasfata vizitatorii cu o selectie interesanta de cocktailuri, sucuri naturale de fructe, vinuri si bere. In plus, poti comanda produsele partenerilor culinari, MeatMe si Old China, care ajung la tine in scurt timp, proaspete si calde, sau poti sa lucrezi online, alaturi de un frappe racoritor, pentru ca barul pune la dispozitie o conexiune wireless de buna calitate.  Décorul relaxat si relaxant este garnisit cu o terasa interioara, numai buna pentru a degusta noptile lungi de vara.

Ceai Dansant este dedicat tuturor celor care vor sa se relaxeze intr-un mediu fara cravata, dar cu multa voie-buna si imaginatie.

Adresa: Covaci 3

Contact / rezervari: 0728 521 14? ; ceai_dansant@yahoo.com

Website: Facebook Ceai Dansant

Capacitate: 50 locuri pe scaune / 100 persoane la evenimente

Wi-fi Friendly – Da

Merita incercat: cocktailurile si felurile de mancare speciale de la partenerii MeatMe si Old China

Evenimente frecvente: lansari de carte, expozitii de arta, piese de teatru si proiectii de film, targuri de bijuterii si accesorii

Ceai Dansant incurajeaza initativele tinerilor artisti, pe care ii invitam sa isi expuna lucrarile gratuit, o anumita perioada de timp. Sustinem actiunile din zona artististica si altele adiacente, de genul workshopuri creative, ateliere de teatru, film, handmade, evenimente caritabile sau cu strangere de fonduri, lansari de proiecte interesante.


VN:F [1.9.22_1171]
Ambianta
Servicii
Produse
Pret
Rating: 3.4/5 (7 votes cast)

Newsletter
Contact

Generale: office@noulcentruvechi.ro

Parteneri - locatii & evenimente: parteneri@noulcentruvechi.ro

Colaborari - articole & recenzii: redactia@noulcentruvechi.ro

Copyright © 2016 Noul centru vechi | Back to top
Site by Webshake